Albire dentară

albire-dinti

Echipa de specialişti Open Design este pregatită sa readucă zâmbetele oricărui pacient care trece pragul clinicii noastre.

Albirea dinţilor.

Sistemul “Zoom! Chairside Whitening”, este o metodă revoluţionară de albire a dinţilor. Este sigură, eficientă şi foarte rapidă! În doar o sesiune dinţii dumneavoastră vor deveni cu mult mai albi.

Zoom! Chairside Whitening este ideal pentru toţi cei care vor rezultate imediate. Este o alegere perfectă pentru oamenii ocupaţi!

Sistemul “Zoom! In Office Whitening System” iţi poate albi dinţii într-o sesiune de doar 45 de minute.

Procedura este foarte simplă. Începem prin a-ţi acoperi buzele şi gingiile, doar dinţii fiind expuşi. Apoi iţi vom aplica gelul Zoom Whitening Gel, care a fost conceput special pentru a fi folosit cu Zoom! Light. Zoom! Light şi gelul lucrează împreună pentru a penetra dinţii tăi, înlaturand petele şi decolorarea, astfel încât zâmbetul tău să strălucească pentru o perioadă îndelungată de timp.

Albirea dinţilor este o procedură cosmetică foarte sigură.

Procedura de albire este eficientă pe majoritatea dinţilor decoloraţi. Pete mai accentuate, precum cele cauzate de antibiotice, sunt mai dificil de albit. Gradul de albire poate varia de la pacient la pacient, în funcţie de structura dinţilor.

Daca aveţi şi alte întrebări faţă de cele de mai jos, contactaţi-ne de îndată.

Câteva aspecte privind procedura de albire:

Ce este Zoom! Tooth Whitening?

Zoom! este un procedeu care elimină decolorarea!

Ce cauzează decolorarea?

Decolorarea este influenţată de mai multe lucruri. Cele mai comune fiind: îmbătrânirea, consumul de cafea, ceai, tutun, vin roşu, etc. În timpul formării dinţilor, tratamentului cu tetraciclină şi unele antibiotice pot cauza decolorarea dinţilor.

Cine poate sa urmeze un tratament de albire a dinţilor?

Aproape oricine! Însă, albirea s-ar putea să nu aibă acelaşi efect pentru toate persoanele. Dentistul este în măsură să vă spună dăcă sunteţi un candidat bun pentru albirea dinţilor.

Este albirea dinţilor sigură?

DA. Cercetări şi studii clinice în domeniu indică faptul că albirea dinţilor sub stricta supraveghere a medicului dentist este sigură. De fapt, mulţi dentişti consideră că albirea este cea mai sigură metodă de cosmetizare dentară. Zoom! nu este recomandat copiilor cu vârste sub 16 ani, femeilor însărcinate sau celor în perioada de lactaţie.

Cât timp durează rezultatul?

Urmând simple reguli de igienă orală, dinţii dumneavoastră vor fi mai albi decât au fost inainte, pentru mai mult timp. Vă recomandăm să folosiţi aţa dentară, să vă spălaţi pe dinţi de cel mult două ori pe zi. Din când în când este indicat să folosiţi şi gelul NiteWhite, creat special pentru a menţine albul dinţilor dumneavoastră

Cum funcţionează "Zoom! In Office"?

Ingredientul activ din gelul Zoom! light este peroxid de hidrogen. Pe masură ce substanţa activă este asimilată, oxigenul întră în canaliculi dentari, albind substanţele colorate, în acelaşi timp menţinând structura dinţilor dumneavoastră nemodificată. Zoom! light ajută substanţa activă a genului să penetreze suprafaţa dintelui. Studii clinice au demonstrat faptul că Zoom! ADvanced Power albeşte cu 33% mai bine decat gelul imediat după procedură şi rezultate cu 44% mai bune după 30 de zile.

Ce face pacientul în timpul procedurii?

În timpul procedurii de albire a dinţilor, pacienţii se pot uita la televizor sau asculta muzică. Pacienţii care suferă de anxietate pot avea anumite dificultăţi în timpul procedurii de albile a dinţilor este indicat să ceară sfatul dentistului înainte de a începe tratamentul.

Cum este controlata expunerea la Zoom! Light?

Procedura Zoom! are nevoie ca tot ţesutul moale din şi de langă gură să fie protejat. Vom monitoriza procedura pentru a ne asigura că intregul ţesut este protejat. De asemenea, şi ochii dumneavoastră vor fi protejaţi pe toată durata procedurii. Pacienţii care sunt sub influenţa unui tratement medicamentos, cei care sunt sensibili la lumină, cei care sunt sub influenţa tratamentului PUVA (Psoralen + UV Radiation), sau pacienţii cu melanom sunt sfătuiţi să ceară sfatul medicului curant inainte de a începe procedura de albire. Cei care nu sunt eligibili pentru procedura Zoom! Chairside Whitening din motive medicale pot încerca Zoom! Take-Home.

Cât timp durează tratamentul cu Zoom! Chairside Whitening?

Tratamentul durează 45 de minute. Totul începe cu o operaţiune de protejare, iar şedinţa propriu-zisă de albire a dinţilor durează 45 de minute. (este recomandat să vă spălaţi bine pe dinţi înainte de a începe tratamentul)

Exista efecte secundare?

Unii pacienti pot experimenta o anumită sensibilitate pe durata tratamentului, sau după. ZooM! Light generează puţină căldură, care este de fapt şi sursa disconfortului. Câteodată, pacienţii pot experimenta furnicături minore imediat după tratament, dar este de puţină durată. Vă putem recomanda un tratament adecvat împotriva sensiblităţii.