Hai în echipa Open Design!

Suntem deschiși pentru colaborare

echipa Open Design

La clinica stomatologică Open Design, reușim să transformăm munca în echipă în rezultate remarcabile pentru pacienții noștri și să creștem standardele de performanță în servicii stomatologice.

Vrei să faci parte și tu dintr-o echipă tânără de specialiști în stomatologie care au grija drept principală misiune, în timp ce se păstrează focusați pe digitalizare și inovație?

Open Design este clinica stomatologică unde vei găsi înțelegere, deschidere și un mediu propice pentru dezvoltarea ta profesională și personală.

Medic stomatolog

Asistentă medicală

Tehnician dentar

Suntem Open Design

Suntem entuziasmați să vă dezvăluim azi lucruri importante despre evoluția companiei noastre și despre beneficiile pe care aceste schimbări le vor aduce  pentru pacienții noștri și pentru echipa noastră. ” Am strâns în 12 ani de profesare, dintre care 6 ani sub același nume, în același loc, experiență, sute de ore de educație continuă, oameni valoroși pentru echipa noastră și mai ales pasiune și dedicare pentru a servi viziunii noastre. Viziunea de a oferi servicii de stomatologie complete, la standarde  înalte, pentru cei care văd în zâmbet o extensie a propriei personalități”, dr. Darius Andrea, cofondator Open Design.

În urma unui an intens de muncă, un an în care ne-am definit cu claritate valorile și în care ne-am luat timp de introspecție și de analiză a tot ceea ce suntem și a ceea ce facem, suntem bucuroși să vă anunțăm schimbarea numelui clinicii noastre.

De acum, suntem echipa Open Design.

Un nume nou care ne permite să ne prezentăm exact așa cum suntem, deschiși, inovatori, orientați către soluții complete care cresc încrederea în sine a celor care ne aleg și nu în ultimul rând creatori, arhitecți, DESIGNeri de zâmbete sincere. 

Promisiunea noastră către pacienți, către colegii noștri și către colaboratori, rămâne aceeași: să ne îndeplinim cu profesionalism meseria pentru binele pacienților noștri, iar noul nume al clinicii întărește mesajul nostru.”, dr. Ovidiu Tonea, cofondator Open Design. 

Valorile

pe care noi le prețuim se regăsesc în munca noastră și stau la baza alegerii cuvântului OPEN pentru a ne defini pe noi și tot ceea ce facem pentru DESIGN-ul zâmbetelor:

Suntem OPEN

deschiși și sinceri

integritatea și responsabilitatea acțiunilor noastre au la bază jurământul lui Hipocrate și binele pacienților noștri

Suntem OPEN

deschiși spre cunoaștere

și vom continua să învățăm și să ne specializăm continuu, în profesiile de medic, tehnician dentar și asistent medical

Suntem OPEN

deschiși spre noutate

suntem îndrăzneți și inovatori și vom implementa tehnologiile și procedurile cele mai noi în domeniul stomatologiei

Suntem OPEN

deschiși pentru comunicare

cu pacienții și în interiorul organizației și vom crea prin empatie un spațiu primitor și sigur pentru ei