Echipa Open Design

Deschizători de zâmbete încrezătoare, de 12 ani încoace.

echipa Open Design
Dr. Ovidiu Tonea

Ovidiu Tonea

Medic dentist implantolog și specialist Protetică Dentară

Darius Andrea

Darius Andrea

Medic dentist

Robert Andrea

Robert Andrea

Medic dentist

Vlad Urban

Vlad Urban

Medic dentist

Sebastiana Pop

Sebastiana Pop

Medic dentist

Ștefan Diman

Ștefan Diman

Medic specialist endodonție

Dr. Ion Corlan

Ion Corlan

Medic specialist Parodontologie

Andrei Ignea

Andrei Ignea

Medic Specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-facială

Dr. Maria Trifa

Maria Trifa

Medic specialist Chirurgie Dento-Alveolară

3

Diana Corban

Medic specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială

Ana Maria Popa

Ana-Maria Popa

Asistent de Profilaxie, Igienist dentar

Mihaela Coruț

Mihaela Coruț

Asistent Registrator

Gabriela Comșa

Gabriela Comșa

Asistentă

Anca Brezeștean

Anca Brezeștean

Asistentă

Andreea Poiană

Andreea Poiană

Asistentă

Giulia Matei

Giulia Matei

Asistentă

As. Lidia Mărginean

Lidia Mărginean

Asistentă

Paula Fer

Paula Fer

Asistentă

Vlad Horațiu

Horațiu Vlad

Tehnician Dentar

Teh. D. Ioana Radu

Ioana Radu

Tehnician Dentar

Oana Duca

Oana Duca

Tehnician Dentar

Teh. D. George Schiau

George Schiau

Tehnician Dentar

Cristian Comsa

Cristian Comșa

Tehnician Dentar

Bianca Han

Bianca Han

Front Desk

Office Manager Ioana Tonea 1

Ioana Tonea

Office Manager

De ce să alegi Open Design:

Pentru că ai totul în același loc.

Nu va mai fi nevoie să faci drumuri suplimentare – clinica noastră multidisciplinară deține toate mijloacele de a te sprijini pe întreg parcursul tratamentului de care ai nevoie, alături de o echipă de medici cu specializări și experiență în tratarea cazurilor complexe. De la pedodonție, profilaxie, până la restaurări dentare complexe, implantologie, estetică și cosmetică dentară. Dispunem de radiologie CBCT (computer-tomografie) și laborator de tehnică dentară dedicate, ceea ce înseamnă că de la intrare și până la poza de final pe care o vei face zâmbitor, alături de medicul tău, totul se desfășoară în același loc, iar personalul e mereu la curent cu situația ta specifică, stadiul în care te afli și progresul făcut.

Pentru că tratăm cu același profesionalism și aceeași atenție orice pacient care ne trece pragul, ca și cum ar fi un membru al familiei noastre.

Ne plac provocările și găsim drumul cel mai scurt spre soluții, cu ajutorul resurselor de top de care dispunem. Suntem responsabili pentru acțiunile și recomandările noastre și acționăm întotdeauna cu respectarea jurământului lui Hipocrate, având în minte binele pacientului.

Pentru că punem experiența ta pozitivă pe primul loc.

Încrederea și rezultatele pacientului sunt cele care contează cu adevărat pentru noi. Întotdeauna dăm atenție ascultării și informării corecte a pacientului și ne asigurăm că îți oferim cea mai potrivită soluție pentru nevoia ta, astfel încât deciziile să fie înțelese și asumate.

Pentru că din echipa noastră fac parte medici specialiști pe toate ramurile medicinei dentare, cu experiență veritabilă și care au înțeles că procesul de învățare trebuie să se păstreze continuu.

Întreg personalul participă constant la congrese, cursuri teoretice și practice (hands-on), în țară și în străinătate, susținute de profesioniști de renume internațional in domeniul stomatologiei.

Pentru că dispunem de tehnologie de ultimă generație, care contribuie la siguranța procedurilor, la optimizarea rezultatelor și la confortul tău.

Facem totul cu pasiune și îndrăznim să descoperim și să folosim tehnici și tehnologie inovative, păstrând mereu în minte binele tău și încrederea reciprocă, care ne ajută să îți demonstrăm că DA, se poate și fără frică, și fără durere.

Pentru că ne alocăm timpul necesar pregătirii și realizării corecte a procedurilor și tratamentelor și nu lăsăm nimic neterminat sau la voia întâmplării.

Atmosfera prietenoasă și încrezătoare pe care o clădim, asociată cu o comunicare transparentă, construiește o relații potrivite atât cu pacienții, cât și în cadrul echipei noastre.

Pentru că poți avea continuitate în activitățile tale, chiar după implant.

Implementarea digitalizării în stomatologie – de la implantologie la tehnică dentară – ne oferă un beneficiu esențial. Dacă până acum erai nevoit să aștepți, să treci prin procese anevoioase, care te puneau în dificultate și îți alterau stima de sine, astăzi noile tehnologii de care dispunem îți permit să ai dinți ficși pe implanturi în cel mai scurt timp după intervenție, să vezi simulări realiste ale următoarelor tale rezultate, poți face probe cu dinții înainte de a fi permanenți, și îți poți încerca noul zâmbet chiar imediat după procedura de implant, fără să renunți la confort sau să fii nevoit să îți întrerupi activitățile zilnice pe perioada tratamentului.

Înțelegem provocările specifice fiecărei vârste și a limitărilor genetice – iar din această înțelegere pornește grija față de orice individ.

Înțelegem limitările impuse de bagajul genetic, de zona de proveniență, de condițiile de trai, înțelegem problemele specifice fiecărei vârste și pe cele aduse de factori externi, chiar și de lipsa de informare sau de adoptarea unui stil de viață nepotrivit. Fiecare pacient este tratat cu respect și profesionalism, din secunda în care ne-a trecut pragul și până la încheierea misiunii noastre împreună. Dincolo de statutul nostru de profesioniști în domeniu, abordăm problemele din punct de vedere uman, făcând tot posibilul, ca pe lângă tratamentul 100% adaptat, să creăm obiceiuri sănătoase, deprinse din înțelegerea tuturor factorilor care îți influențează starea de sănătate.

Pentru că lucrăm eficient, cu respect pentru timpul tău și relația noastră.

Laboratorul dentar integrat ne permite să lucrăm bine, uman și rapid. Astfel, orice tratament, oricât de complex, este văzut în ansamblu de toți specialiștii implicați în ducerea sa la bun sfârșit. Tehnicienii noștri dentari fac parte din echipă și împărtășesc aceleași valori, lucrează personalizat și în strânsă relație cu medicii și pacienții, pentru optimizarea timpului de reacție și a eficienței tratamentului tău.

La Open Design, intri pacient și ieși prieten.

Un prieten care zâmbește mai frumos și mai încrezător ca oricând!