Implanturi dentare

Echipa de specialişti ai clinicii stomatologice Open Design din Alba Iulia este pregatită sa redea zâmbetele oricărui pacient care ne trece pragul. Una din modalităţile de a asigura cel mai frumos zâmbet este implantul dentar, cu rezultate sigure, fără riscuri sau complicaţii.

Implantul dentar - o soluţie sigură, fără riscuri.

Pentru dinţii pierduţi sau deterioraţi dincolo de orice reparaţie, implanturile dentare moderne pot oferi un înlocuitor permanent care să menţină aspectul, simţul şi funcţia dinţilor naturali.

Implanturile sunt înlocuitori biocompatibili ai rădăcinii dintelui (dispozitiv metalic, sub forma de şurub), făcute din titan de foarte bună calitate. Şurubul se introduce chirurgical în os pentru a înlocui unul sau mai mulţi dinţi.

Costul unui implant dentar reflectă calitatea implantului dar şi complexitatea intervenţiilor chirurgicale. În cadrul clinicii noastre, un implant costă DOAR atât cât este necesar pentru a avea un zâmbet de invidiat şi o dantură pe care vă puteţi baza o lungă perioada de timp.

Unul din cele mai importante avantaje ale unui implant dentar este rezistenţa lucrării protetice în timp. Statistic, implantele pot rezista între 5 – 20 ani în funcţie de complexitatea şi specificul fiecărui caz, perioade net superioare lucrărilor tradiţionale.

Implanturile dentare îmbunătăţesc calitatea vieţii

Vorbirea.

Atunci cand înlocuim dinţii lipsă cu proteze, dinţii pot aluneca în afara gurii. Muşchii feţei devin tensionaţi deoarece încearcă să ţină dinţii în acelaşi loc. Acest fapt rezultă, deseori, în tulburări de vorbire sau zgomote “click”. Implanturile dentare vă permit să vorbiţi cu încredere într-un ton relaxat și natural.

Confort.

Implanturile dentare pot elimina numeroase inconvenienţe ale protezelor dentare parţiale şi detaşabile. Veţi elimina utilizarea de adezivi pentru proteze care trebuie reaplicaţi pe tot parcusul zilei. Nu trebui să vă mai acoperiţi gura atunci când râdeţi sau zambiţi de teamă că dinţii vor ieşi sau vor cădea.

Mâncatul.

Implanturile dentare au o eficienţă la mestecat comparabilă cu cea a dinţilor naturali. De aceea, pacienţii cu implanturi dentare pot să manânce o gamă largă de produse alimentare cu mai puţine dificultăţi decât pacienţii cu proteze parţiale sau complete. În plus, o proteză superioară completă acoperă cerul gurii şi reduce capacitatea de a gusta alimentele. Cu implanturi dentare cerul gurii este liber şi veţi putea simţi gustul mancării.

Aspect.

Din moment ce implanturile dentare se simt şi funcţionează ca dinţii naturali, aspectul zâmbetului dumneavoastră o sa fie îmbunătăţit.