Implanturi și dinți ficși în 24 de ore

Implanturi și dinți ficși în 24 de ore

Implanturi dentare la Open Design Alba Iulia?

La clinica stomatologică Open Design, suntem dedicați perfecționării continue în stomatologie și implantologie dentară. Un exemplu în acest sens este dr. Ovidiu Tonea, specialist în protetică dentară, care a participat recent la un curs avansat la Faculdade de Ilapeo din Brazilia. Acest centru de învățământ este recunoscut la nivel mondial pentru cercetarea și inovația în domeniul dentar, oferindu-ne acces la cele mai noi tehnici și sisteme de implanturi.

De ce implanturi dentare Neodent și Straumann?

La Open Design, folosim implanturi dentare de înaltă calitate marca Neodent by Straumann și Straumann. Acest producător este lider mondial în tehnologia implanturilor dentare. Sisteme de implanturi Neoarch și ProArch sunt cunoscute pentru eficiența lor în cazurile complexe, inclusiv pentru pacienții cu recesiune osoasă. Sistemul de reabilitare dentară pe 4 sau 6 implanturi  este cunoscut generic ca All on 4 sau All on 6. Acesta permite trecerea de la o proteză mobilă inconfortabilă la dinți ficși care îmbunătățesc calitatea vieții pacienților. Cu dinți ficși, aceștia pot mânca mai ușor, pot vorbi mai bine și zâmbesc cu mai multă încredere. Prin parteneriatul nostru solid cu Neodent și Straumann, ne asigurăm că fiecare pacient beneficiază de tratamente de reabilitare adaptate nevoilor specifice, maximizând confortul și eficiența.

Soluții avansate de implanturi dentare: All on 4 și All on 6

La clinica noastră stomatologică din Alba Iulia, oferim soluții moderne precum tehnica “All on 4” și “All on 6”. Aceste metode permit fixarea imediată a dinților pe implanturi, o soluție ideală pentru reabilitarea completă a arcadelor dentare. Este important de menționat că aceste denumiri sunt generice și nu se referă exclusiv la brandurile Neodent și Straumann. Aceste proceduri asigură recuperarea rapidă a funcției masticatorii și esteticii, permițând pacienților să se bucure de un zâmbet complet în doar 24 de ore.

Dantură fixă la Open Design Alba Iulia

Tratamentele de restaurare cu implanturi și dantură fixă restabilesc funcționalitatea și estetica dentară chiar și în cazurile în care s-au pierdut toți dinții. La stomatologie Alba Iulia Open Design, ne-am specializat în acest tip de tratamente cu implanturi rapide și dinți ficși în 24 ore. Continuăm să fim la curent cu tot ce este nou și actual în legătură cu soluții pentru pacienții care au pierdut toți dinții. Dr. Tonea Ovidiu, prin pasiunea și dedicarea sa, demonstrează angajamentul nostru de a fi la curent cu cele mai inovative practici în domeniul implantologiei dentare. Participarea sa la cursuri de specializare, cum ar fi cel recent de la Faculdade de Ilapeo, este dovada angajamentului nostru față de excelența medicală și satisfacția pacienților.

Parteneri de încredere Straumann și Neodent

Suntem recunoscători partenerilor noștri de la Neodent și Straumann România pentru sprijinul constant în furnizarea de soluții de top care ne ajută să îndeplinim promisiunile față de pacienți. Împărtășim cu aceștia valori comune în ceea ce privește învățarea și perfecționare continuă, precum și deschiderea spre inovare având mereu în minte binele pacienților noștri.

Programează o consultație pentru a descoperi cum putem transforma zâmbetul dumneavoastră cu ajutorul tehnicilor avansate în implantologie dentară