Laboratorul de tehnică dentară Open Design

tehnică dentară

Laboratorul de tehnică dentară Open Design din Alba Iulia este locul în care arta, inovaţia, tehnica şi creativitatea se completează perfect. Suntem specializaţi pe diverse lucrări protetice, atât fixe cât şi mobilizabile, pe dinţi naturali şi implanturi dentare.

Gama de restaurari dentare este foarte amplă, insă echipa de specialişti este orientată spre livrarea oricăriu tip de restaurare dentară solicitată, tehnicienii noştri dentari ştiu cât de importantă este orientarea către pacient şi nevoile acestuia.

Reusita tehnicienilor nostri se datoreaza indemanarii, experientei si profesionalisimului in realizarea unor lucrari estetice si functionale. Termenul de executie a lucrarilor este intre 7-14 zile in functie de complexitate si caracteristice tehnice inscrie in fisa medicului, iar pretul este pastrat la un nivel accesibil, oferind pacientului un raport calitate-pret excelent intr-o peerioada de timp convenabila.

O sa punctam pe scurt cateva din lucrarile/operatiunile pe care le poate executa laboratorul de tehnica dentara Open Design:

Ne mandrim cu faptul ca laboratorul de tehnica dentara Open Design este unul din cele mai mari laboratoare din judetul Alba, avand o echipa formata din 10 tehnicieni.

Dispunem de 10 posturi de lucru dotate cu aparatura necesara realizarii celor mai complexe lucrari.

tehnică dentară
tehnică dentară
tehnică dentară

Pentru a vedea cateva dintre tipurile de aparate dentare sau doar pentru a obtine mai multe detalii legate de activitatea laboratorului nostru tehnic, va asteptam pe Bulevardul Revolutiei 1989, Nr. 23 A, de luni pana vineri intre orele 9:00 – 19:00.