Lucrare dentară cu coroane zirconiu

lucrare dentara cu coroane zirconiu

Lucrare dentară cu coroane zirconiu operaţiuni efectuate:

Această lucrare dentară cu coroane zirconiu contribuie la reabilitarea estetică a danturii. Prin utilizarea acestei metode, s-a obținut o îmbunătățire notabilă a aspectului dinților. Realizată pe baza structurii dinților naturali, unul dintre principalele beneficii ale coroanelor din zirconiu este capacitatea lor de a proteja și îmbunătăți estetica dinților naturali. Procedurile necesare au fost:

Coroanele de zirconiu reprezintă una dintre cele mai moderne și estetice soluții pentru restaurarea dinților afectați. Acestea sunt apreciate pentru durabilitatea, rezistența și aspectul natural pe care îl oferă.

Beneficiile unei lucrări dentare realizate cu coroane zirconiu

Estetica: Coroanele de zirconiu au o translucență similară cu a dinților naturali, ceea ce le permite să se integreze armonios în zâmbet. Spre deosebire de coroanele pe suport metalic, la aceste lucrări, nu apare acea zonă gri la baza gingiei, ceea ce sporește efectul estetic al lucrării.

Durabilitate: Zirconiul este cunoscut pentru rezistența sa, făcând coroanele din acest material o opțiune de lungă durată. 

Biocompatibilitate: Având în vedere că zirconiul este un material inert, acesta este foarte bine tolerat de organism. Acesta este un avantaj pentru persoanele cu sensibilități sau alergii la metale.

Reabilitare estetică cu coroane zirconiu
Reabilitare estetică cu coroane zirconiu

De ce să alegi reabilitarea cu coroane de zirconiu?

Coroane dentare din zirconiu reprezintă o soluție avansată pentru restaurarea funcției masticatorii și esteticii dinților afectați. Datorită proprietăților lor superioare în ceea ce privește durabilitatea, aspectul natural și compatibilitatea biologică, coroanele de zirconiu sunt o opțiune tot mai populară pentru pacienții care doresc o soluție de restaurare dentară de lungă durată și estetică. Este esențial ca pacienții să discute cu dentistul lor despre cea mai bună opțiune de tratament și obiectivele lor specifice. 

Reabilitare estetică cu coroane zirconiu

Lucrare dentară cu coroane zirconiu realizată de:

Vlad Urban

Medic dentist

Teh. D. Ioana Radu

Ioana Radu

Tehnician Dentar