Reabilitare estetică și funcțională cu coroane zirconiu

Reabilitare estetică și funcțională cu coroane zirconiu
Ne luăm 𝒕𝒊𝒎𝒑𝒖𝒍 necesar să ne cunoștem pacienții și îi tratăm ca 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐧𝐞𝐫𝐢 pe tot parcursul experienței în clinica noastră, 𝑶𝒑𝒆𝒏 𝑫𝒆𝒔𝒊𝒈𝒏.
Iar asta se vede în rezultatul final, care, și la un an distanță, este în continuare 𝒔𝒕𝒓𝒂̆𝒍𝒖𝒄𝒊𝒕𝒐𝒓 𝒔̦𝒊 𝒊𝒎𝒑𝒆𝒄𝒂𝒃𝒊𝒍.
 
Un caz de reabilitare estetică și funcțională, realizat pe îndelete, cu 𝒓𝒂̆𝒃𝒅𝒂𝒓𝒆 𝒔̦𝒊 𝒅𝒆𝒔𝒄𝒉𝒊𝒅𝒆𝒓𝒆 din partea pacientei și cu 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐢𝐬𝐦 𝐬̦𝐢 𝐠𝐫𝐢𝐣𝐚̆ din partea echipei Open Design.
 
Pacienta noastră a căutat o clinică stomatologică unde să i se înlocuiască lucrările dentare vechi, iar zâmbetul final să fie unul complet, nou și estetic, pentru a se potrivi cu personalitatea ei și cu atenția pe care ea o acordă detaliilor.

𝑫𝒓. 𝑫𝒂𝒓𝒊𝒖𝒔 𝑨𝒏𝒅𝒓𝒆𝒂, medicul nostru stomatolog și specializat în estetică și tehnică dentară, s-a asigurat ca soluția propusă pentru rezolvarea problemelor pacientei să fie cea mai bună și a coordonat planul de tratament complex care a inclus:

Încununat cu 𝐜𝐨𝐫𝐨𝐚𝐧𝐞 𝐝𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞 realizate din zirconiu, prin tehnica CAD-CAM, de către 𝑻𝒆𝒉. 𝑫. 𝑰𝒐𝒂𝒏𝒂 𝑹𝒂𝒅𝒖 și Completat cu 𝒄𝒐𝒎𝒖𝒏𝒊𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒔̦𝒊 𝒈𝒓𝒊𝒋𝒂̆ la fiecare procedură, din partea asistentei de caz, 𝑨𝒏𝒄𝒂 𝑩𝒓𝒆𝒛𝒆𝒔̦𝒕𝒆𝒂𝒏.
 
Ne-am bucurat să revedem pacienta la controlul anual, mulțumită, 𝒊̂𝒏𝒄𝒓𝒆𝒛𝒂̆𝒕𝒐𝒂𝒓𝒆 și cu o dantura impecabilă pe care o întreține cu mare atenție. Așa că i-am făcut o poză care spune totul despre 𝒛𝒂̂𝒎𝒃𝒆𝒕𝒆𝒍𝒆 𝒄𝒓𝒆𝒂𝒕𝒆 𝒅𝒆 𝒂𝒓𝒕𝒊𝒔̦𝒕𝒊𝒊 𝑶𝒑𝒆𝒏 𝑫𝒆𝒔𝒊𝒈𝒏.
Reabilitare estetică și funcțională cu coroane zirconiu
Reabilitare estetică și funcțională cu coroane zirconiu

Caz realizat de:

Darius Andrea

Medic dentist

Ioana Radu

Tehnician Dentar

Anca Brezeștean

Asistentă