Reabilitare orală cu dinți ficși pe implanturi

Reabilitare orală cu dinți ficși pe implanturi

Ne bucurăm când surprindem momentul celui mai sincer zâmbet, la finalul unui tratament complex de reabilitare dentară. Dar, în spatele fotografiei de final, stau întotdeauna oameni dedicați, specialiști, și ore de muncă.

Domna Marcela C. se bucură de o nouă dantură pe arcada superioară cu ajutorul căreia s-au rezolvat probleme estetice și funcționale cu care se confrunta. Soluția în acest caz a constat în:

Cazul a fost realizat integral în clinica stomatologică Open Design de către dr. Tonea Ovidiu și Teh. D. Horatiu Vlad, cu suportul și grija asistentelor Comsa Gabriela Ioana și Mihaela Corut.

D𝐫. 𝐎𝐯𝐢𝐝𝐢𝐮 𝐓𝐨𝐧𝐞𝐚
D𝐫. 𝐎𝐯𝐢𝐝𝐢𝐮 𝐓𝐨𝐧𝐞𝐚medic dentist implantolog, specialist protetică dentară
Read More
Tratamentul pacientei este un concept 𝐍𝐞𝐨𝐝𝐞𝐧𝐭 𝐍𝐞𝐨𝐚𝐫𝐜𝐡 𝐛𝐲 𝐒𝐭𝐫𝐚𝐮𝐦𝐚𝐧𝐧. Această 𝐬𝐨𝐥𝐮𝐭̦𝐢𝐞 de tratament permite încărcarea imediată a implanturilor prin montarea lucrării provizorii în cel mai scurt timp după intervenția chirugicală, pacientul primind 𝐝𝐢𝐧𝐭̦𝐢 𝐟𝐢𝐜𝐬̦𝐢 𝐩𝐞 𝐢𝐦𝐩𝐥𝐚𝐧𝐭𝐮𝐫𝐢 în mai puțin de 𝟐𝟒 𝐝𝐞 𝐨𝐫𝐞. În acest fel se asigură 𝐜𝐨𝐧𝐟𝐨𝐫𝐭𝐮𝐥 𝐩𝐚𝐜𝐢𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 pe durata de timp necesară pentru osteointegrarea implanturilor, reluarea activităților sociale și alimentarea corectă, fără grija lipsei dinților.

Tratamentele de reabilitare totală a danturii cu implanturi se pot realiza pe etape, pe fiecare arcadă în parte, în funcție de disponibilitatea și de resursele pacientului. Chiar și în aceste cazuri, rezultatele sunt deosebite în materie de funcționalitate și estetică, și contribuie la îmbunătățirea calității vieții pacienților noștri.

Ei zâmbesc mai mult, mănâncă mai bine și se simt bine. În plus, sunt motivați să își rezolve toate problemele dentare atunci când simt beneficiile unei danturi care arată și se simte precum dinții naturali.

Marcela
Marcela

Caz realizat de:

Ovidiu Tonea

Medic dentist implantolog și specialist Protetică Dentară

Horațiu Vlad

Tehnician Dentar

Gabriela Comșa

Asistentă

Mihaela Coruț

Asistentă