Reabilitare totală cu 4 și 6 implanturi Straumann

Reabilitare totală cu 4 și 6 implanturi Straumann
O reabilitare totală cu 4 și 6 implanturi Straumann este alegerea pacienților care doresc să își rezolve problemele dentare cât mai 𝐫𝐞𝐩𝐞𝐝𝐞 𝐬̦𝐢 𝐧𝐞𝐝𝐮𝐫𝐞𝐫𝐨𝐬 posibil. La clinica stomatologică Open Design din Alba Iulia, pacienții găsesc 𝐭𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐢𝐢𝐥𝐞 de care au nevoie, î𝐧𝐭𝐫-𝐮𝐧 𝐬𝐢𝐧𝐠𝐮𝐫 𝐥𝐨𝐜. 
 
Pacientul nostru în vârstă de 50 de ani este un profesionist în domeniul în care lucrează așa că apreciază lucrurile de calitate făcute cu responsabilitate. El a  căutat o 𝐜𝐥𝐢𝐧𝐢𝐜𝐚̆ 𝐬𝐭𝐨𝐦𝐚𝐭𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐜𝐚̆ cu personal profesionist, servicii de 𝐜𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 și produse 𝐩𝐫𝐞𝐦𝐢𝐮𝐦 pentru a-și rezolva problemele dentare.

S-a prezentat pentru consult acuzând 𝐩𝐫𝐨𝐛𝐥𝐞𝐦𝐞 𝐟𝐮𝐧𝐜𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐞 𝐬̦𝐢 𝐞𝐬𝐭𝐞𝐭𝐢𝐜𝐞 legate de o lucrare dentară veche. Lucrare pe care o purta era o punte care mobilă, incofortabilă și inestetică.  𝐒𝐨𝐥𝐮𝐭̦𝐢𝐚 propusă de echipa noastră  a fost o reabilitare totală cu 4 și 6 implanturi Straumann. Aceasta i-a adus pacientului nostru mai multe 𝐛𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐢.

Beneficiile reabilitărilor cu 4 și 6 implanturi Straumann

Așteptările sale legate de funcționalitatea și estetica finală a lucrării au fost împlinite reabilitarea totală cu 4 și 6 implanturi Straumann. De asemenea acesta a avut 𝐩𝐨𝐬𝐢𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐚 𝐭𝐞𝐬𝐭𝐚 noii dinți. Pacientul a probat adaptarea lucrării, mușcătură, forma și culoarea, înainte de a primi lucrarea finală. Acest lucru a fost posibil cu ajutorul echipei noastre de 𝐭𝐞𝐡𝐧𝐢𝐜𝐢𝐞𝐧𝐢 𝐝𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐢. Laboratorul dentar digitalizat din cadrul clinicii Open Design, ne ajută de asemenea în obținerea unor rezultate predictibile pentru pacienți.
 
Munca în 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚̆ ne definește și ne ajută în creșterea 𝐬𝐭𝐚𝐧𝐝𝐚𝐫𝐝𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧𝐭̦𝐚̆ pe care ni le dorim pentru pacienții noștri. Pentru acest caz de reabilitare totală cu 4 și 6 implanturi Straumann, au lucrat împreună: cei doi 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐜𝐢 fondatori ai clinicii:
𝐃𝐫. 𝐓𝐨𝐧𝐞𝐚 𝐎𝐯𝐢𝐝𝐢𝐮, medic dentist implantolog și 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐢𝐬𝐭 protetică dentară – tratamente implantologie
𝐃𝐫. 𝐀𝐧𝐝𝐫𝐞𝐚 𝐃𝐚𝐫𝐢𝐮𝐬, medic dentist cu 𝐞𝐱𝐩𝐞𝐫𝐢𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ în estetică, tehnică, protetică dentară – lucrări protetice dentare
cu suportul laboratorului de 𝐭𝐞𝐡𝐧𝐢𝐜𝐚̆ 𝐝𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐚̆ și al
𝐓𝐞𝐡. 𝐃. 𝐈𝐨𝐚𝐧𝐚 𝐑𝐚𝐝𝐮
și asistați în permanență de o echipă de  𝐚𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐧𝐭𝐞 medicale 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭𝐞 în procedurile de implantologie și protetică dentară: 𝐆𝐚𝐛𝐫𝐢𝐞𝐥𝐚 𝐂𝐨𝐦𝐬̦𝐚, 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐁𝐫𝐞𝐳𝐞𝐬̦𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐬̦𝐢 𝐌𝐢𝐡𝐚𝐞𝐥𝐚 𝐂𝐨𝐫𝐮𝐭̦.
Reabilitare totală cu 4 și 6 implanturi Straumann
Reabilitare totală cu 4 și 6 implanturi Straumann
Reabilitare totală cu 4 și 6 implanturi Straumann
Reabilitare totală cu 4 și 6 implanturi Straumann

Caz realizat de:

Dr. Ovidiu Tonea

Medic dentist

Darius Andrea

Medic dentist

Ioana Radu

Tehnician Dentar