Reabilitare totală cu 6 implanturi Neodent Acqua by Straumann, pacient diabetic

Reabilitare totală cu 6 implanturi Neodent Acqua by Straumann, pacient diabetic
Pacienții clinicii 𝐎𝐩𝐞𝐧 𝐃𝐞𝐬𝐢𝐠𝐧 sunt aceia care își doresc 𝐢̂𝐦𝐛𝐮𝐧𝐚̆𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢 𝐯𝐢𝐞𝐭̦𝐢𝐢 prin rezolvarea problemelor dentare și de sănătate.
 
Pacientul nostru, în vârstă de 𝟓𝟗 𝐚𝐧𝐢 este 𝐝𝐢𝐚𝐛𝐞𝐭𝐢𝐜 și prezenta, în afara problemelor de funcționalitate și estetice, 𝐩𝐚𝐫𝐨𝐝𝐨𝐧𝐭𝐨𝐳𝐚̆ avansată și mobilitate de gradul III a dinților. Alimentația se realiza cu dificultate și nu găsise nicio rezolvare pentru situația lui, datorită diabetului de care suferea. La recomandarea fiului, s-a prezentat pentru o consultație în clinica noastră și a găsit soluția potrivită.

Medicul nostru 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐢𝐬𝐭, 𝐝𝐫. 𝐓𝐨𝐧𝐞𝐚 𝐎𝐯𝐢𝐝𝐢𝐮, i-a recomandat un plan de 𝐭𝐫𝐚𝐭𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐥𝐞𝐱 adaptat situației sale și 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐚𝐭𝐢𝐛𝐢𝐥 cu afecțiunile de care suferă prin:

Colega noastra, 𝐭𝐞𝐡𝐧𝐢𝐜𝐢𝐚𝐧 𝐝𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫, 𝐈𝐨𝐚𝐧𝐚 𝐑𝐚𝐝𝐮, s-a asigurat de 𝐞𝐬𝐭𝐞𝐭𝐢𝐜𝐚 𝐬̦𝐢 𝐝𝐮𝐫𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫𝐞 pentru care s-au folosit materiale 𝐩𝐫𝐞𝐦𝐢𝐮𝐦 și tehnici de lucru 𝐝𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐥𝐞 disponbile în laboratorul clinicii Open Design.
 
𝐀𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 noastre, 𝐆𝐚𝐛𝐫𝐢𝐞𝐥𝐚 𝐂𝐨𝐦𝐬̦𝐚, 𝐌𝐢𝐡𝐚𝐞𝐥𝐚 𝐂𝐨𝐫𝐮𝐭̦ 𝐬̦𝐢 𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐁𝐫𝐞𝐳𝐞𝐬̦𝐭𝐞𝐚𝐧, au completat cu succes procedurile medicilor noștri și experiența pacientului.
 
Pacientul nostru se bucură acum de o 𝐝𝐚𝐧𝐭𝐮𝐫𝐚̆ 𝐧𝐨𝐮𝐚̆, 𝐟𝐮𝐧𝐜𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐞𝐬𝐭𝐞𝐭𝐢𝐜𝐚̆ care îi oferă 𝐜𝐨𝐧𝐟𝐨𝐫𝐭 fizic, dar și mai multă încredere și siguranță, prin faptul că a rezolvat problemele de 𝐬𝐚̆𝐧𝐚̆𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐨𝐫𝐚𝐥𝐚̆, iar noi ne bucurăm de 𝐫𝐞𝐳𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐫𝐞𝐦𝐚𝐫𝐜𝐚𝐛𝐢𝐥𝐞 obținute prin muncă în 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚̆.
 
Indiferent care este cauza pierderii dinților sau a agravării situației, medicii noștri specialiști lucrează 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐝𝐢𝐬𝐜𝐢𝐩𝐥𝐢𝐧𝐚𝐫, în echipă cu tehnicieni dentari și asistente grijulii, pentru a oferi pacienților cea mai buna 𝐬𝐨𝐥𝐮𝐭̦𝐢𝐞 și rezultate care să împlinească nevoile și dorințele lor.
Reabilitare totală cu 6 implanturi Neodent Acqua by Straumann, pacient diabetic

Caz realizat de:

Dr. Ovidiu Tonea

Medic dentist

Darius Andrea

Medic dentist

Ioana Radu

Tehnician Dentar

Gabriela Comșa

Asistentă

Mihaela Coruț

Asistentă

Anca Brezeștean

Asistentă