Reabilitarea estetică și funcțională a danturii la Open Design, Clinica Stomatologică din Alba Iulia

Dentist Alba Iulia implant dentar coroane zirconiu Open Design

Când vine vorba de alegerea unui dentist în Alba Iulia, pacienții caută profesionalism și rezultate de excepție.

La Clinica Stomatologică Open Design din Alba Iulia, ne mândrim cu experiența noastră în reabilitarea estetică și funcțională a danturii, așa cum demonstrează transformarea impresionantă a acestei paciente.

La cabinetul stomatologic Open Design din Alba Iulia, fie că ai nevoie de un implant dentar, tratamente endodontice sau estetice, oferim o gamă largă de servicii pentru a adresa orice problemă dentară. Echipa noastră de medici stomatologi este dedicată reabilitării estetice și funcționale a danturii, asigurând integrarea perfectă a noii danturi cu personalitatea și nevoile fiecărui pacient

Transformarea remarcabilă la Open Design

Pacienta noastră a ales Open Design din Alba Iulia pentru o schimbare majoră a zâmbetului ei. Cu o echipă de stomatologi experimentați, am reușit să oferim:

  • Un zâmbet estetic și încrezător: Transformare vizibilă prin tehnici avansate de estetică dentară. 
  • Dinți sănătoși și frumoși: Utilizând cele mai noi tehnologii pentru a asigura rezultate durabile. 
  • Experiență pozitivă la dentist: Confortul și încrederea pacientei au fost prioritățile noastre. 

Soluții avansate de stomatologie în Alba

Soluțiile personalizate pentru acest caz au fost:
  • Implanturi Dentare Neodent by Straumann pentru un zâmbet funcțional și estetic. Implanturile dentare sunt o soluție modernă oferită de Open Design pentru înlocuirea dinților lipsă. 
  • Tratamente endodontice (tratamente de canal) precise: Realizate cu ajutorul microscopului dentar la Open Design, Alba Iulia. Efectuate cu precizie pentru a trata problemele dentare dureroase. 
  • Remodelare gingivală pentru un zâmbet armonios: O procedură stomatologică efectuată pentru a îmbunătăți estetica zâmbetului. Estetica și sănătatea gingiilor este esențială pentru orice zâmbet. 
  • Coroane din zirconiu premium: Realizate și personalizate pentru a îmbunătăți forma și culoarea dinților. Acestea asigură naturalețea zâmbetului și durabilitatea danturii și au fost realizate în laboratorul nostru de tehnică dentară. 

Echipa Noastră de Experți la Open Design

Dr. Ovidiu Tonea

Tratamente implantologie

Dr. Darius Andrea

Protetică și estetică dentară

Dr. Ștefan Diman

Tratamente endodontice

Dr. Ioana Radu

Tehnician dentar - specialist în designul și realizarea coroanelor dentare personalizate, precum și a proiecției viitorului zâmbet

Asistentele noastre pricepute și grijulii, care au fost de un real ajutor pe parcursul întregului tratament.

Gabriela Comșa

Asistentă

Anca Brezeștean

Asistentă

Lidia Mărginean

Asistentă

Programează o consultație la Open Design

Vino la clinica stomatologică Open Design din Alba Iulia pentru a descoperi cum îți putem transforma zâmbetul. Programează o consultație pentru a afla mai multe despre opțiunile de tratament și costuri.