Reabilitarea estetică și funcțională a danturii

Clinica stomatologică Open Design - Reabilitarea estetică și funcțională a danturii

La clinica stomatologică Open Design, reabilitarea estetică și funcțională a danturii se realizează cu prioritatea de a rezolva atât problemele funcționale ale danturii, cât și cele legate de aspectul estetic al zâmbetului. Aceste tratamente nu fac doar minuni pentru sănătatea orală, ci aduc și un surplus de încredere și starea de bine. 

Pentru cine este potrivită reabilitarea estetică și funcțională a danturii?

Cazul prezentat este povestea inspirațională a unui pacient , care ne-a subliniat importanța unui zâmbet sănătos în viața sa, mai ales în sfera sa profesională. Pacientul nostru, un profesionist în domeniul financiar, consideră că tratamentul dentar este o investiție în întreaga sănătate, dar și o modalitate de a arăta încrederea în sine.

El și-a dorit nu doar o dantură sănătoasă, ci și una estetică. Echipa noastră i-a oferit un zâmbet nou și încrezător, precum și soluții pentru problemele sale dentare.

Ce presupune reabilitarea estetică și funcțională a danturii?

În acest caz, tratamentele efectuate pentru a obține dinți frumoși, dar și funcționalitate pentru a putea mesteca și vorbi corespunzător, au fost: 

  • Implanturi dentare – pentru a rezolva lipsa unor dinți care îi afecta capacitatea de a se alimenta corespunzător
  • Tratamente endodontice pentru a trata problemele dureroase și a conserva dinții sănătoși
  • Remodelarea gingivală pentru a obține armonie estetică. Remodelarea gingivală este un procedeu stomatologic care implică ajustarea și modelarea gingiilor pentru a îmbunătăți aspectul estetic al zâmbetului și al dinților. Aceasta poate fi realizată din motive medicale sau cosmetice.
  • Coroane dentare realizate de zirconiu pentru rezolvarea problemelor estetice și funcționale legate de forma și culoarea dinților

Cum aleg un stomatolog bun în Alba Iulia pentru reabilitarea estetică și funcțională a danturii?

Un stomatolog bun va avea grijă ca nevoile și dorințele tale să fie ascultate și respectate. În plus, la clinica noastră stomatologică, o întreagă echipă de specialiști are grijă de tot ce înseamnă un tratament de reabilitare dentară, de la radiografie la realizarea dinților. Această poveste ilustrează modul în care la Open Design, echipa noastră de specialiști lucrează împreună în mod interdisciplinar pentru a oferi soluții complete pentru problemele dentare, respectând promisiunea noastră de a oferi o experiență de înaltă calitate celor care văd zâmbetul ca o extensie a personalității lor.

Suntem bucuroși de rezultatele obținute și recunoscători pentru încrederea acordată de către pacient.

Cât costă să îți refaci dantura în Alba Iulia?

Urmărește video-ul cu testimonialul pacientului nostru. Vei afla dacă tratamentul dentar a fost ieftin și de ce e important să ai grijă de sănătatea dentară.

Ce dentist din Alba Iulia poate realiza dinți frumoși și o dantură funcțională?

La Open Design, o echipă multidisciplinară are grijă de tot confortul pacientului nostru pe parcursul tratamentului de reabilitare dentară. Pentru acest caz, echipa a fost compusă din medici stomatologi pe care îi găsiți la clinica stomatologică din Alba Iulia: 

Dr. Darius Andrea

Protetică și estetică dentară

Dr. Ovidiu Tonea

Tratamente implantologie

Dr. Ștefan Diman

Tratamente endodontice

Dr. Ioana Radu

Tehnician dentar - specialist în designul și realizarea coroanelor dentare personalizate, precum și a proiecției viitorului zâmbet

Asistentele noastre pricepute și grijulii, care au fost de un real ajutor pe parcursul întregului tratament.

Gabriela Comșa

Asistentă

Anca Brezeștean

Asistentă

Lidia Mărginean

Asistentă

Pentru a avea un zâmbet unic, care se potrivește personalității tale, te invităm să programezi o consultație.